Tips Resep Cara Membuat
Cara membuat apa saja yang penting bisa dibuat
Pages
Home
Home
»
ikan panggang/bakar
»
PARI PANGGANG
Monday, July 6, 2015
PARI PANGGANG
Kalau beli pari segar saya suka panggang kemudian di makan bersama sambal kicap atau air asam lepas tu ada pula ulam macam daun selom atau ulam raja memang sedap..
0 comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Facebook
Twitter
Pinterest
Linkedin
Google+
Feed
Popular Posts
Cara Membuat Siomay Ikan Tenggiri
Bagi anda pecinta siomay, berikut ini kami akan membuat resep mengenai Siomay Ikan Tenggiri. Rasa siomay ikan tenggiri sangat lezat dan nikm...
Nasi Beriani Ayam Ala Thai
Bahan Utama: Beras dibasuh dan ditos air secukupnya. Ayam dipotong ketul. Bahan-bahan A: Jintan manis } Jintan pu...
Nasi Kuning
Nasi kuning ini terkenal di sebelah Utara. Walaupun Kak Noor orang Penang, tetapi Kak Noor tidak pernah makan nasi kuning ini masa kecil. ...
TUMIS TAUGEH HIJAU
BAHAN-BAHAN : 200 gm taugeh 1oo gm udang 2 biji bawang merah 2 ulas bawang putih 2 sudu sos tiram Garam secukup rasa Air secukupnya CARA ME...
Tips Mencincang Bawang yang Baik dan Benar
Bagaimana biasanya anda mencincang bawang? Dipotong dahulu baru dicincang, digeperk dahulu baru dicincang atau di cuci dahulu baru dicincang...
Tips Membuat Bakso Sapi yang Kenyal tanpa Pengawet
Jika tadi kita sudah membahas mengenai Cara Membuat Bakso Sapi , pada kesempatan kali ini kita akan membahas tentang tips agar bakso sapi ya...
Ayam Tiga Rasa Bonda
Ayam Tiga Rasa Bonda, sesuai dihidangkan bersama nasi beriani.
KUAH DURIAN
Kuah durian ni sedap dimakan dengan roti jala , roti biasa atau pulut . BAHAN-BAHAN : 10 ulas durian - boleh tambah lagi ikut selera masing...
Bubur Jagung dan Keledek Merah
Bubur ini request from my `youngest' sejak seminggu yang lalu. Petang tadi baru tertunai hajatnya. Bubur ini Kak Noor masak pekat sedi...
RESEP
Teukan Resep yang anda cari disini, pilih saja Kategori yang ada Resep Goreng Resep Nasi Resep Ayam Resep Kue Resep Kue Kering Resep Ikan Re...
Labels
Aneka Kue
Ayam
Bakso
Bali
Betawi
Bogor
Bolu
Bubur
Daging
Es Krim
Ikan
Jawa
Kambing
Pancake
Puding
Blog Archive
▼
2015
(171)
►
December
(34)
►
November
(23)
►
October
(13)
►
September
(21)
►
August
(46)
▼
July
(23)
KACANG BOTOL TUMIS SEMPOI
SARAPAN SIHAT
SEDAPNYA KARI...
KACANG KUDA
AYAM PANGGANG
PAIS IKAN
GULAI AYAM PENCEN
IKAN TENGIRI GRILL & SALAD
TUMIS TAUGEH HIJAU
IKAN CERMIN KUKUS
UDANG MASAK LEMAK KUNING
ASAM PEDAS IKAN PARANG
SALAD AYAM & AVACADO
PARI PANGGANG
SANDWICH AVACADO & TELUR
NASI GORENG CILI API
FAMILY GATHERING
PULUT & KUAH DURIAN
PULUT
KUAH DURIAN
SAMBAL SOTONG KERING
CENCARU BELAH BELAKANG
SOSEJ ROLL
►
June
(11)
►
2014
(257)
►
August
(14)
►
July
(24)
►
June
(15)
►
May
(38)
►
April
(44)
►
March
(67)
►
February
(23)
►
January
(32)
►
2013
(351)
►
December
(5)
►
July
(18)
►
June
(35)
►
May
(60)
►
April
(71)
►
March
(49)
►
February
(58)
►
January
(55)
►
2012
(358)
►
December
(62)
►
November
(38)
►
October
(50)
►
September
(33)
►
August
(32)
►
July
(22)
►
June
(17)
►
May
(14)
►
April
(23)
►
March
(19)
►
February
(21)
►
January
(27)
►
2011
(95)
►
December
(32)
►
November
(31)
►
October
(32)
Copyright © 2013 Artikel PARI PANGGANG ditulis oleh
Tips Resep Cara Membuat
. Powered by
Blogger
.
0 comments:
Post a Comment