Tips Resep Cara Membuat
Cara membuat apa saja yang penting bisa dibuat
Pages
Home
Home
»
ikan panggang/bakar
»
PARI PANGGANG
Monday, July 6, 2015
PARI PANGGANG
Kalau beli pari segar saya suka panggang kemudian di makan bersama sambal kicap atau air asam lepas tu ada pula ulam macam daun selom atau ulam raja memang sedap..
0 comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Facebook
Twitter
Pinterest
Linkedin
Google+
Feed
Popular Posts
TOMYAM PUTIH
Menu iftar Ramadhan ke 17 Tomyam putih Tomyam sedap dimakan dengan telur dadar.. BAHAN A: 10 ekor sotong 20 ekor udang 1 cawan isi ayam 1 ...
Sotong Masak Lemak Kentang
Bahan-bahannya: 1 kg sotong saiz sederhana 3 biji ubi kentang saiz sederhana - setiap biji dipotong menjadi 6 ketul potongan kecil 1/2 cawan...
PULUT
Pulut ni untuk dimakan dengan kuah santan Rendam pulut selama 2-3 jam kemudian tos dan lalukan air bersih , didihkan air periuk kukus dan ma...
Nasi Goreng Telur Simple (Nasi Goreng Ayahanda)
Anak Kak Noor yang bongsu memang gemar sangat nasi goreng ini. Dia namakan nasi goreng ni `Nasi Goreng Ayah'. Nak tahu kenapa dinamaka...
Bubur Gandum Nangka
Semalam bos Kak Noor bawa 1 bekas berisi ulas nangka ke pejabat untuk `dikendurikan' kepada staf (terima kasih bos!). Katanya nangka da...
Resep Mie Kocok Cirebon
Setelah beberapa hari yang lalu saya sudah berbagi Resep Mie Kocok Bandung , kali ini saya akan berbagi mengenai resep mie yang tak kalah se...
Puff sardin
Resepi dan cara nak buat puff sardin ni saya dapat dari blog Dapur Tanpa Sempadan . Terima kasih ya Mat Gebu kerana berkongsi resepi dengan ...
Bihun Singapura
Bahan-bahannya: 2 bungkus bihun (boleh dibeli di pasar raya) 500 gm udang saiz sederhana (buangkan kulit) 200 gm isi daging (hiris nipis) 2 ...
STEW AYAM
BAHAN-BAHAN : 1 ekor ayam-dipotong 12 6 biji bawang besar 1 labu bawang putih 8 biji ubi kentang 2 biji karot 1 tin cendawan butang-potong ...
Bubur Pulut Hitam
Bubur ini dimasak atas permintaan anak sulung Kak Noor yang teringin sangat nak makan bubur pulut hitam. Siap telefon Kak Noor lagi. Walau...
Labels
Aneka Kue
Ayam
Bakso
Bali
Betawi
Bogor
Bolu
Bubur
Daging
Es Krim
Ikan
Jawa
Kambing
Pancake
Puding
Blog Archive
▼
2015
(171)
►
December
(34)
►
November
(23)
►
October
(13)
►
September
(21)
►
August
(46)
▼
July
(23)
KACANG BOTOL TUMIS SEMPOI
SARAPAN SIHAT
SEDAPNYA KARI...
KACANG KUDA
AYAM PANGGANG
PAIS IKAN
GULAI AYAM PENCEN
IKAN TENGIRI GRILL & SALAD
TUMIS TAUGEH HIJAU
IKAN CERMIN KUKUS
UDANG MASAK LEMAK KUNING
ASAM PEDAS IKAN PARANG
SALAD AYAM & AVACADO
PARI PANGGANG
SANDWICH AVACADO & TELUR
NASI GORENG CILI API
FAMILY GATHERING
PULUT & KUAH DURIAN
PULUT
KUAH DURIAN
SAMBAL SOTONG KERING
CENCARU BELAH BELAKANG
SOSEJ ROLL
►
June
(11)
►
2014
(257)
►
August
(14)
►
July
(24)
►
June
(15)
►
May
(38)
►
April
(44)
►
March
(67)
►
February
(23)
►
January
(32)
►
2013
(351)
►
December
(5)
►
July
(18)
►
June
(35)
►
May
(60)
►
April
(71)
►
March
(49)
►
February
(58)
►
January
(55)
►
2012
(358)
►
December
(62)
►
November
(38)
►
October
(50)
►
September
(33)
►
August
(32)
►
July
(22)
►
June
(17)
►
May
(14)
►
April
(23)
►
March
(19)
►
February
(21)
►
January
(27)
►
2011
(95)
►
December
(32)
►
November
(31)
►
October
(32)
Copyright © 2013 Artikel PARI PANGGANG ditulis oleh
Tips Resep Cara Membuat
. Powered by
Blogger
.
0 comments:
Post a Comment